Поиск по дате:

20 Мая
мая 2024
ПВСЧПСВ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Новости

Голова «Батьківщини» Одещини Олег Радковський та заступник керівника партосередку Подільського району, депутат облради Олександр Барський привезли гуманітарну допомогу жителям Кодимської громади.

Разом з керівницею «Батьківщини» в Кодимській громаді Тетяною Бородіною політики передали допомогу місцевій лікарні та поспілкувались з медичним директором закладу Віктором Яремчуком.

«Привезли та передали лікарні інвалідні візки, медичні розхідні матеріали та препарати для покращення імунітету і вітамінного балансу. Дякую нашим друзям та міжнародним благодійним фондам за надану допомогу», — розповів Олександр Барський.

Другою точкою робочого візиту «батьківщинівців» до Кодимщини стало село Писарівка. Політики передали допомогу малозабезпеченим та багатодітним родинам і зустрілись з директором Будинку культури Наталією Ананійчук.

«Був приємно вражений охайністю Будинку культури в Писарівці. Пані Наталя з колегами справжні майстрині, самостійно готують костюми для виступів, організовують свята для жителів села та дозвілля для молоді. Також отримали запрошення на черговий концерт на підтримку ЗСУ», — розповів Олег Радковський.

На завершення робочої поїздки Олег Радковський та Олександр Барський завітали в село Лабушне, Кодимської громади, де також передали малозабезпеченим та багатодітним родинам препарати для покращення імунітету та вітаміни.

Команда «Батьківщини» Одещини працює в гуманітарному напрямку по всіх громадах області, та допомагає їх медзакладам, адже для людей, що опинились в скрутному становищі така допомога дуже важлива.